Vikan – Színrekódolt tisztítóeszközök

A Vikan-t A.P. Pedersen alapította 1898-ban Dániában. A mai napig ott gyártott termékek 120 évnyi tapasztalat alapján készülnek.
A Vikan mint higiéniai tisztítóeszköz-gyártó, elkötelezett az olyan termékek kifejlesztésében és gyártásában, melyek az élelmiszeripar, a vendéglátás, a kereskedelem részére, tartós, hatékony, színrekódolt, ergonomikus és a keresztszennnyeződéseket megakadályozó megoldásokat nyújtson.
Minden színrekódolt Vikan termék olyan alapanyagból készül, mely megfelel az FDA, EC Regulation vagy a REACH előírásoknak valamint a nemzetközi higiéniai alapelveknek.

KEL Kft.

A KAY EEU Logisztika Kft. (KEL Kft.) 1999-ben kezdte meg Magyarországon fő tevékenységét, tisztítószerek és eszközök kereskedelmével. Az amerikai, időközben 15mrd $ éves forgalmú, ECOLAB KAY diviziójának, KAY Chemicals Company tisztítószereinek és mikrobiológiai termékeinek, valamint a dán Vikan színrekódolt tisztítóeszközöknek az elsődleges forgalmazója, regionális képviselője és disztribútora Közép-Kelet Európában.

Cégünk, kezdetben Magyarországon, majd később a környező országokban növelte értékesítési volumenét (Ausztria, Szlovénia, Szlovákia, Cseh köztársaság, Lengyelország, Románia, Bulgária, valamint a Balti államok). Fő profilunkat tekintve, elsősorban hálózatban működő gyorséttermeket (McDonald’s, Burger King, Subway, KFC, Pizza Hut), kávézókat (Starbucks, Costa, Café Heaven), benzinkutakat (OMV) és élelmiszerkereskedelmi láncokat (SPAR, Penny Market) látunk el higiéniai rendszerekkel. Az ehhez kapcsolódó technológiák bevezetését, valamint az ügyfelek folyamatos képzését, tréningek keretében látjuk el az említett régiókban.